Tizenöt

2024.04.09. 21:48

A hétköznapok taposómalmában majdnem megfeledkeztünk róla, de aztán egy köszöntés eszünkbe juttatta: megint születésnapot ünneplünk itt a blognál.

vitorlas-tudattagitas-vitorlazas-hirek-szuletesnap-15-00.jpg

Facebook oldalunkon délelőtt már bejelentkeztünk egy, az évfordulóhoz illeszkedő zenével, ezt most ide is beillesztjük (hogy legyen mit hallgatnod olvasás közben):

Ilyenkor általában áttekintjük az elmúlt egy év fontosabb cikkeit, most sem lesz másként, de újdonság, hogy előre, a jövőbe is nézünk!

Az elmúlt egy évben többek között:

Megírtuk, milyen érzés, amikor a legközelebbi szomszédod 250 tengeri mérföldre van tőled. Fölfelé.

Bemutattuk a világ legszerencsésebb hajóját.

Közzétettük minden idők legőszintébb versenybeszámolóját, Chris Skinnertől.

Szót ejtettünk vitorlázás és fenntarthatóság kapcsolatáról.

Megemlékeztünk a The Ocean Race ötvenedik születésnapjáról.

Ezúttal sem mehettünk el szó nélkül a Sydney Hobart Yacht Race mellett.

Számba vettük, milyen környezetvédelmi vállalásokat tettek a Vendée Globe szervezői.

Ha ennél részletesebben érdekel a múlt, a múltunk (és számítógépen olvasol bennünket), használd a jobb oldali hasábban található címkefelhőt, aminek köszönhetően célirányosan kereshetsz. És egyébként is, olvass minket sokat, az segít fenntartani a lelkesedésünket - anélkül ugyanis nincs blog!

A fenti sor végén megemlített téma az, ami a jövőbe mutat: idén november 10-én elrajtol a tizedik Vendée Globe, és mi arra készülünk, hogy ismét rendszeres beszámolókat teszünk közé a verseny eseményeiről. Ami persze nem jelenti azt, hogy addig csendben ülünk a fenekünkön, de a szóló földkerülő mindenképp az év nagy dobásának ígérkezik. Ahogy az olimpia is, de az nehezebb ügy. Meglátjuk.

Azért pedig, hogy képben legyél, és tudd, honnan jutottunk idáig, tessék, itt az első bejegyzésünk.

Természetesen nem csak évfordulós bejegyzéseink vannak, a mindennapokra ott a Facebook, akadnak finomságok, amiket csak ott jelenítünk meg!

És azért legyen egy kevésbé populáris zene is...

címlapkép: alertacall.com

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr5318376299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása