Tizenhárom

2022.04.09. 07:17

Amikor 2009-ben nekivágtunk, hogy megcsináljuk ezt a blogot, a fene se gondolta, hogy eddig jutunk. Pláne a tavalyi döntésünk fényében!

vitorlas-tudattagitas-vitorlazas-hirek-tizenharom-szuletesnap-00.jpg

2021-ben nem gondoltam volna, hogy fogok még valaha születésnapi bejegyzést kirakni erre a felületre, hiszen egy éve azt írtuk, hogy határozatlan időre felfüggesztjük a blog működését - és így is lett. Viszont most mégis itt vagyunk, és bár néhány dolog megváltozott a korábbiakhoz képest (például lecsökkentettük az egy hétre jutó bejegyzések számát), a Vitorlás tudattágítás él. Ha él, akkor születésnapjai is vannak. Márpedig, ha születésnap, ahhoz dukál egy illő zene!

December 23-ai feltámadásunk óta meglehetősen vegyes - ám a vitorlázáshoz kapcsolódó - témákat dolgoztunk fel:

A vitorlázás közönséges oldala

Mire elég 3 olimpiai arany egy hajóban?

Idén századik(!) bajnokságukat futották az ausztrál 18 lábas szkiffek. Ennek apropóján rövid összefoglalót írtunk a történetükről (a link a második részhez visz, onnan eléred az elsőt).

Képzőművészeti oldalról közelítettünk a vitorlázáshoz.

Hogy meddig csináljuk még? Majd meglátjuk. Most örülünk, hogy itt vagyunk, és reméljük, hogy ti is velünk örültök!

Természetesen nem csak évfordulós bejegyzéseink vannak, a mindennapokra ott a Facebook, akadnak finomságok, amiket csak ott jelenítünk meg!

Isten éltessen bennünket!

címlapkép: tmdb.org (És igen, tudom, hogy csak tizenketten vannak rajta.)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr5217801247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása