Tizenkettő

2021.04.09. 07:26

Újabb mérföldkőhöz érkezett a blog, és drámai fordulat következik be.

a_piszkos_tizenketto_00.jpg

Az elmúlt 365 napban bejegyzésből darabra nem volt sok, de történésből és élményből annál inkább: belefért például Berecz Zsombor Európa-bajnoki aranyérme, plusz lenyomtuk a Vendée Globe-ot - immár harmadszor.

De most nem erről az egy évről akarok írni, ahogy azt ilyenkor szoktam, hanem valami teljesen másról...

Ez a blog a gyerekem. Az én ötletem és navigator hathatós közreműködése indította útjára 12 éve, aztán vordecker is csatlakozott hozzánk, hogy hármasban próbáljunk valami újat hozni, általunk jónak tartott külföldi példákat bemutatni, felkavarni a hazai vitorlás média állóvizét. Személy szerint óriási köszönettel tartozom nekik, hiszen társaim voltak, inspiráltak és elviseltek ebben a tizenkét évben. Remélem, egyszer majd sikerül meghálálnom nekik! Mostanában azonban kevés energia maradt a blogra, és rosszul állunk a szükséges szabadidővel egy ideje. Persze vitt minket a lendület, de belülről éreztük, hogy nem az igazi, és utólag elnézést is kérünk a félmunkáért.

Ezen felül az utóbbi másfél évben:

- gyors egymásutánban elment Cucu és Belo, ami brutálisan szíven ütött (nem adok hozzájuk linket, ha nem tudod, kik voltak, úgyis mindegy)

- elhalasztották az Olimpiát. Pedig azt nagyon meg akartuk csinálni. Pontosan tudod, hogy miért.

- durván megváltozott a blog.hu körüli világ (a mi szempontunkból nem előnyére)

- kiderült, hogy már az is vitorlás bloggerkedés, ha valaki Facebook-oldalakat és -csoportokat szór tele mindenféle linkekkel.

Az utolsó csepp az egyébként is színültig telt pohárban épp ez volt, a Skipper magazin 2021. januári adásából a 14:16-nál kezdődő és 19:06-ig tartó rész (oda állítottam a lejátszót).

Néhány keserű epizódon (ide sorolom például a fenti videót) túl persze megszámlálhatatlan pozitív élmény kapcsolódik a bloghoz, ezekből igyekszünk majd töltődni a jövőben. Valahol máshol...

 

Mindent egybe vetve ugyanis azt a döntést hoztuk, hogy - ezzel, a 989. bejegyzéssel - határozatlan időre felfüggesztjük a Vitorlás tudattágítás blog működését.

 

Szóval, amennyiben:

- mostanában találtál ránk, bocs, de kimaradtál a legjobb részekből. Szerencsédre itt van minden, visszaolvashatod, megnézheted.

- régóta követtél minket, köszönjük a kitartó figyelmet! Viszont ezután, ha kíváncsi vagy a nemzetközi vitorlás élet történéseire, kénytelen leszel külföldi honlapokat böngészni. Vagy átszokni az Aqua magazinra, egész jó cikkei vannak a témában.

 

Viszlát, és köszönjük SZÍVESEN!

 

Címlapképünk innen.

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr8316488680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása