Közeleg - Audi MedCup

2011.04.12. 16:36

A kényelmes profik a MedCup sorozaton majd csak májusban csapnak össze először. Addig sem maradunk azonban események nélkül, folyamatosan jönnek a hírek az új csapatokról, új szponzorokról és persze az új hajóosztályról (a GP42-est a Soto40-es váltja).

 

 

Mi most a nagyobbakkal, a TP52-es osztály tagjaival foglalkozunk. Március elején már látható volt, hogy hat új építésú hajó tervezi részvételét: Synergy (RUS), Quantum Racing (USA), RÁN (SWE), Container (GER), Audi Sailing Team Powered by Audi A1 (GER) és egy, melyről részleteket még nem tudhattunk. Eddig...

Múlt szerdán, kellően elegáns környezetben*, nyilvánosságra kerültek az alábbiak: a Yacht Club Costa Smeralda is részt vesz idén(től) a sorozaton, az Audi Azzurra Sailing Team által képviseltetve, a 2009-ben világbajnok Matador legénységére építve. A csapatot taktikusként Francesco Bruni segíti (ő az Azzurra kormányosa 2009 óta), a stratéga Vasco Vascotto lesz, a szkipper pozícióját pedig a Guillermo Parada (BRA) foglalja el: ugyanúgy állunk a szezonhoz, mint tavaly, de akkor is bagy lépést tettünk most előre. Két olyan szponzort magunk mögött tudni, mint az Audi és az Azzurra, nagy felelősség, de örömmel vesszük magunkra. Úgy fogjuk fel, mint az elmúlt években végzett erőfeszítéseink eredményét, és reméljük, munkák meghozza gyümölcsét.

 

 

A csapat további tagjai: Bruno Zirilli (navigátor), Juan Pablo Cadario (pit), Mariano Caputo (bowman), Alejandro Colla (csörlő), Pedro Rossi (mid bow), a vitorlaállítók pedig Maciel Cichetti, Paul Westlake, Simon Fry és Mariano Parada.

 

(fotó: Stefano Gattini)

(forrás: medcup.org)

* Milánó, Tudomány és a Technikai Múzeuma - megmondtuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr493439680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása