Felmerülhetne bennünk a kérdés, miért vesz valaki egy hajót, ha már az üzlet létrejöttekor tudja, nem igazán fogja tudni kiélvezni, amit új játékszere nyújtani tud neki. De  nem merül. Viszont álmodozunk tovább.

 Éberebb pillanatainkban kiszámoljuk, mennyi is 375 ezer angol font átszámítva forintra. Ennyiért egy hétre kibérelhetjük, ha a tulajdonosnak épp nem kell.

 

88 méter hajó

 

 Márciusban hirdette meg eladásra Tom Perkins, aki a Szilikon-völgynek köszönheti pénzét. Az akkor két éves hajóval kapcsolatban megindultak a találgatások, mindenki tudni vélte, kinek a birtokába került. Szeptemberben szállt fel a füst, Nagy-Britannia legsikeresebb női vállalkozója, Elena Ambrosiadou az új, boldog tulajdonos. Saját elmondása szerint: napi 16 órát dolgozom, heti hét napot. Kétlem, hogy sok időt töltök majd a fedélzeten. Tavaly néhány barátommal kibéreltük egy hétre, aztán idén áprilisban Tom-mal átszeltük vele az Atlanti-óceánt. Egyszerűen belezúgtam.

 

Napi 16 óra munka

 

 Nagy lehet a szerelem, azt mondják, hogy körülbelül 60 millió fontot fizetett.

 

(forrás: Sail-World)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr583439424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása