Tíz

2019.04.09. 09:21

Megint születésnapot ünneplünk. A magunkét. Túl azon, hogy összefoglaljuk az elmúlt egy évet, zenét és filmet ajánlunk - ahogy illik.

ten.jpg

Fülbemászó dallam, a cikkhez illő címmel:

De van itt egész album is:

Egyéb elfoglaltságaink miatt ebben a háromszázhatvanöt napban kicsit kevesebb időt tudtunk a blogra fordítani, mint szerettünk volna, de azért összejött egy-két érdekes vagy valami miatt figyelemre méltó írás.

- megszületett minden idők negyedik legolvasottabb cikke

- a már említett időhiány miatt nem tudtuk úgy lekövetni a Volvo Ocean Race-t, ahogy azt illett volna, de a végén megpróbáltuk egy rövid összefoglalóban átadni a történelmi jelentőségű győzelem lényegét

- Magyarországon egyedüliként interjú-sorozatban mutattuk be, mit gondolnak a VOR-ról azok, akik életükben először vesznek részt rajta - meglehetősen vegyes képet kaptunk

- egy, a "civil" közönséget (is) célzó cikkel sikerült index2 címlapra kerülnünk, így bízunk benne, hogy sokakhoz eljutott az információ, miért jó a gyerekeknek, ha ezt a sportágat választják.

Ha ennél részletesebben érdekel a múlt, a múltunk, használd a jobb oldali hasábban található címkefelhőt, aminek köszönhetően célirányosan kereshetsz. És egyébként is, olvass minket sokat, az segít fenntartani a lelkesedésünket - anélkül ugyanis nincs blog!

Azért pedig, hogy képben legyél, és tudd, honnan jutottunk idáig, tessék, itt az első bejegyzésünk.

Az olvasókon túl óriási hálával tartozunk a támogatóinknak is, jól esik, hogy elismerik, amit csinálunk, és segítik a munkánkat:

- Zhik - utcai és technikai ruházat

- YachtClub24.com - hajóbérlés Horvátországban és az egész világon

 

Természetesen nem csak évfordulós bejegyzéseink vannak, a mindennapokra ott a Facebook, akadnak finomságok, amiket csak ott jelenítünk meg! És van még Twitter-oldalunk is…

Zárásul egy klasszikus, természetesen a tízes szám jegyében, amit itt tudsz megnézni.

 

fotó:worldartsme.com

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr7714749993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoarden 2019.04.10. 20:51:09

Gratula. Fontos nekem ez a blog! Köszi minden eddigit!

isail · http://isail.blog.hu 2019.04.14. 14:57:18

@Zoarden: Köszönjük! Nekünk meg jól esnek az ilyen visszajelzések.
süti beállítások módosítása