Podcastok a vitorlázásról

2020.05.27. 11:07

Tedd a kezed a nemzetközi vitorlázás ütőerére, hallgass bele a sztárok mondanivalójába! Két olyan csatornát ajánlunk, ahol rendszeresen bukkan fel friss anyag. És egy harmadikat, ami igazi csemegének számít.

vitorlazas_podcast_00_shirley.jpg

1. Shirley Robertson's Sailing Podcast

Shirley kétszeres olimpiai bajnok (Sydney 2000, Athén 2004), az Extreme Sailing Series első női szkippere. Tudósított élőben három Olimpiáról és a 35. America's Cup-ról, százötven alkalommal vezette a CNN "Mainsail" című műsorát, napjainkban a SailGP kommentátora.

vitorlazas_podcast_01_shirley.jpg

Podcast-listáján olyan neveket találsz, mint Iain Percy vagy James Spithill, ha pedig belenéznél a világába, kövesd a Twitter oldalát.

vitorlazas_podcast_02_shirley.jpg

2. Yachtracing.Life

Az oldal neve mindent elmond. Videós anyagok, szöveges hírek, szuper képek és újabban online adások, illetve a podcastok: Sir Bean Ainslie, Bouwe Bekking, Nicolai Sehested, Alex Thomson. Listájukban Shirley néhány interjúját is megtalálod.

vitorlazas_podcast_03_yachtracinglife.jpg

3. ROLEX Sydney-Hobart Yacht Race

Különlegesség a 628 mérföldes klasszikust szervező Cruising Yacht Club of Australia-tól. Megszólalók (többek között) Paul Billingham (a CYCA elnöke), Louis Schofield (ifjúsági párosverseny-világbajnok), Jim Cooney (a 2019-es RSHYR abszolút győztes kormányosa), Matt Allen (a 2019-es RSHYR korrigált idő szerinti győztes kormányosa), Adrienne Cahalan (navigátor). Itt tudod meghallgatni.

vitorlazas_podcast_04_wikipedia.jpg

 

fotók: shirleyrobertson.com; yachtracing-life, cyca.com.au

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr9015719230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása