Tizenegy

2020.04.09. 20:05

Lassan kijelenthetjük, hogy nem csak a vitorlás oldalak között, de úgy egyáltalán, az egész magyar blogszférában "öreg" rutin rókának és állócsillagnak számítunk. Ma vagyunk ugyanis tizenegy évesek.

eleven.jpg

Ha ünnep, akkor persze fanfárok, összefoglaló, zene- és filmajánló - ahogy az lenni szokott.

Kezdjük a zenével, ami - kivételesen - nem a címében hordozza az aktuális számot, viszont egy kurrens sorozat képeiből gyártottak hozzá új videóklipet.

Bejegyzés-fronton ennek az egyutóbbi évnek két közepesen nagy dobása volt:

- a női vitorlázás egyik pionírjáról

- és egy filozofikus.

Mindkettőt jól fogadta a közönség, pedig utóbbinál aggódtunk azon, vajon olvas-e ma még bárki ilyen hosszú szöveget. Úgy fest, hogy igen, jár a hozsánna a követőinknek!

Ha ennél részletesebben érdekel a múlt, a múltunk, használd a jobb oldali hasábban található címkefelhőt, aminek köszönhetően célirányosan kereshetsz. És egyébként is, olvass minket sokat, az segít fenntartani a lelkesedésünket - anélkül ugyanis nincs blog!

Azért pedig, hogy képben legyél, és tudd, honnan jutottunk idáig, tessék, itt az első bejegyzésünk.

Az olvasókon túl óriási hálával tartozunk a támogatóinknak is, jól esik, hogy elismerik, amit csinálunk, és segítik a munkánkat:

- Zhik - utcai és technikai ruházat

- Tengeri Túravitorlás Klub - Sail Fast, Live Slow

Természetesen nem csak évfordulós bejegyzéseink vannak, a mindennapokra ott a Facebook, akadnak finomságok, amiket csak ott jelenítünk meg!

Zárásul egy klasszikus film (a stáblista első három szereplője: Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr.), természetesen a tizenegyes szám jegyében, itt tudod megnézni.

Isten éltessen bennünket!

címlapkép: clipartart.com

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr9715601400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Méder Áron · www.meder.hu 2020.04.13. 09:35:17

Sziasztok!
Boldog szülinapot és még sokat! :-)
Jó szelet!
Áron (meder.hu) / Ocean Sailing SE (oceansailing.meder.hu)
süti beállítások módosítása