Öt

2014.04.09. 07:30

 Néha mi is megdöbbenünk, hogy innen hová jutottunk. Zenei aláfestésnek mondjuk ezt ajánljuk.

five_01.jpg

 Segítség: linkjeink új ablakban nyílnak, így, ha rájuk kattintotok, nem veszítitek el a fonalat.   

 Hiszitek vagy sem, ötödik éve püföljük célirányosan a billentyűzetet, hogy nektek jobb legyen! :-) Az elmúlt egy évben nem voltak olyan nagy és emlékezetes időszakok, mint 2012-ben az Olimpia, sehol egy Volvo Ocean Race (októberben rajtol az új - mi itt leszünk) vagy Vendée Globe.

 Be kellett érnünk az izgalom nélküli Louis Vuitton Cup-pal, illetve a kissé talán furcsára sikeredett harmincnegyedik America's Cup-pal, aminek sokkal inkább a tanulságai emlékezetesek. Bár valószínűleg még sokáig hallgathatjuk, hogy "az évszázad visszatérése".

 Ugyanakkor nem kevés büszkeséggel a hangunkban jelentjük, hogy összehoztuk eddigi legolvasottabb cikkünket. Olyan magasra ugrott miatta az olvasottság, hogy a többi nap statisztikája eltörpült mellette!

 Ha ennél mélyebben érdekel benneteket a múlt, a múltunk, használjátok a jobb oldali hasábban található címkefelhőt, aminek köszönhetően célirányosan kereshettek. És egyébként is, olvassatok minket sokat, az segít fenntartani a lelkesedésünket - anélkül ugyanis nincs blog!

 Majdnem napi szintű frissülésnek, hirtelen információközlésre ott a Facebook oldalunk, és jelen vagyunk a Twitteren is, ha esetleg valaki azt preferálja.

   

 Készültünk valami különlegesebbel is a mai napra. Ez hogy tetszik? Lehet majd rendelni... :-)

    

isail_shirt.JPG

   

 Hogy kicsit statisztikázzunk: ezzel a bejegyzéssel együtt 747 cikket olvashattok nálunk. Azért az nem kevés egy hobbioldaltól! :-)

  

747s4web-thumb-450x505-60259.jpg

              

          

 (képek forrása: mommo.hu, flightglobal.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr845994579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása