Igen érdekesen zajlik ez a verseny. Hogy azért, mert hétvégente egy futam van, vagy azért, mert ennyire kiélezettek a hajók, azt nem tudjuk, de érdekes nézni, amint az egyik vasárnap sikeres egység a következőn betlizik - vagy épp fordítva. Használati utasítás: linkjeink új ablakban nyílnak, így, ha rájuk kattintotok, nem veszítitek el a fonalat.

 

18footers_AUSchamp_race3_Asko.jpg   

 A rövidebb gyufát ezúttal a címvédő (és múlt heti futamgyőztes) Gotta Love it 7 húzta, a Seve Jarvin, Sam Newton, Scott Babbage hármas már elrajtolni sem tudott, mert kettétört a baumjuk. A Smeg pár perccel tovább húzta, őket a rajteljárásban ketten is elütötték. Ilyen híreket olvasva azt hihetnők, hogy valami elképesztő körülmények tizedelték a mezőnyt, pedig csak 6-8 csomós szél fújt délkeletről. Ebben három körös up&down pályát teljesített a mezőny.

 Hajósoknak szóló hirdetmény: kövessetek minket a Facebook-on, akadnak finomságaink, amiket csak ott jelenítünk meg! És van még Twitter oldalunk is...

 Rögtön az élre állt as Asko Appliances (két hete jól bemelegítettek), de végül csak negyedikként futottak be, a Lumix, illetve a Fisher & Paykel előtt. Múlt heti gyengébb teljesítménye után szépített a Mojo Wine (Chris Nicholson, Mike McKensey, Ricky Bridge), 1 perc, 2 másodperccel verték a második Thurlow Fisher Lawyers egységet, akiktől újabb 6 másodpercet kapott a Coopers 62 - Rag & Famish Hotel.

 

18footers_AUSchamp_race3_LumixRag.jpg  

 Összetettben most a TFL áll az élen (7 pont), második az AA (12), harmadik a Coopers (14), majd jön a Lumix (16), a MW (17), az első hatot az Appliancesonline.com.au zárja 22 ponttal.

 Negyedik forduló jövő vasárnap (február 2.).

  

18footers_AUSchamp_race3_Mojo.jpg     

        

 (képek: 18footerstv.com élő közvetítéséből)

 (forrás: 18footers.com.au)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr405785623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása