Pár szó a Szörnyetegről

2013.07.12. 09:21

 Az AC72-esre minden idegszáladdal fókuszálsz, az elindulástól a kikötőbe visszaérkezésig. Ebben különbözik minden más hajótól. Nem szabad, hogy elkalandozzon a figyelmed. Ha mégis, azonnal legyűr - akár engem is, de főleg a többieket: egyszerűen könyörtelen. A futamaink 30-40 percesek, nincs félidő, nincs időkérés. Olyan, mint egy sprintfutás - végig maximális pulzussal. Nuku külső segítség, se szervízcsapattal csevegés. Teljes erőbedobással zajló küzdelem 30-40 percen keresztül. Nem sok olyan sport akad, ahol ehhez hasonlóan, pihenés nélkül kell végigcsinálni a menetet. Sehol egy bíró, aki azt mondaná, "Állj!".

James Spithill, szkipper, Oracle Team USA

   

Szolgálati közlemény: kövessetek minket a Facebook-on, akadnak finomságaink, amiket csak azon jelenítünk meg! És ott van még Twitter oldalunk is...

     

AC34SFMayD2_2392.jpg  

  

 (fotó: Gilles Martin-Raget)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr205401486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása