A VB negyedik napján csak a női párosversenyzőknek tartottak futamot, a flottaversenyeket elhalasztották az időjárási körülmények miatt.

Mennydörgés, villámlás, szakadó eső - Fremantle-ben ma reggel nem panaszkodhattak a versenyzők a bántóan erős napsütésre.

 

A női párosversenyzők B-csoportja 17 csomó körüli szélben és baljóslóan sötét égbolt alatt kezdte meg a tegnapelőtt félbeszakadt selejtező párosversenyek sorozatát. Rögtön kezdésnek kellő izgalomként testvérverseny indult: a két spanyol egységből azonban Silvia Roca csapata (ESP-2) simán legyőzte Tamara Echegoyen (ESP-1) egységét. A második futamban Mandy Mulderék (NED-1) meggyőző fölénnyel nyertek a perui hajó előtt. A harmadik futam már nem volt ennyire egyértelmű: a fiatal ausztrál Olivia Price (AUS-2) csapata mindösszesen egy (1) másodperccel futott be az amerikaiak második számú hajója, a Genevieve Tulloch vezette egység (USA-2) előtt. Mielőtt a Versenybizottság lelőtte volna a versenyt a közelgő villámlás és vihar miatt, még egy futamot sikerült megtartani: ebben a brazilok egyes számú hajója (Juliana Siqueira Senfft) 7 másodpercet vert a svédek kettes számú egységére (Sylvan Caroline).

Eredmény:

A B-csoport aktuális állása 24 futam után: 1-2. holtversenyben 4-4 győzelemmel az ausztrálok kettes számú csapata (Olivia Price) és a hollandok egyes számú hajója (Mandy Mulder), 3-4. ugyancsak holtversenyben 3-3 győzelemmel a brit hajó (Lucy Macgregor) és a hollandok kettes számú hajója (Renee Groeneveld).

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr233443818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása