Új szponzor - WMRT

2011.09.16. 10:40

A World Match Racing Tour valószínűleg nem azok közé az események közé tartozik, amelyek borúsan tekintenek a jövőbe. Idén, ugye, emelték a tétet, ráadásul most szereztek maguknak új partnert, egy ékszerház "személyében".

 

 

A Garrard munkásságát olyan munkák (is) fémjelzik, mint az 1776-ban megalkotott vitorlás trófea, a Cumberland Cup, amit az America kupája követett (leánykori nevén: 100 Guinea Cup), a Krikett Világkupa serlege, vagy az FA Premiere League díja.

A 3 éves együttműködés keretein belül a Garrard elkészíti a Tour első helyezettjének járó díjat, amelynek formáját a záró fordulóig (Monsoon Cup, Malajzia) titok övezi. Az átadást követően gyorsan vissza is veszik a győztestől és egy éven át mutogatják a cég boltjainak kirakatában. Készül ezen kívül néhány limitált példányszámú ékszer is, ezek motívumai a tengert és a hajózást fogják megidézni.

Jim O'Toole, vezérigazgató, WMRT: felemelő a Garrard-ot a partnereink között tudni. Egyedülálló történetük során néhányszor bekapcsolódtak a sport világába, és most velünk is együtt mőködnek, erre büszkék vagyunk. A Tour növekedési fázisban van, ami izgalommal tölt el valamennyiünket, szeretnénk megerősíteni az ékszerház kötődését a vitorlázáshoz, úgy saját magunkon, mint a rajongóinkon keresztül.

Eric Deardorff: vezérigazgató, Garrard: megtisztelve érezzük magunkat, hogy 235 éves történetünkhöz olyan világszínvonalú vitorlás eseményt adhatunk hozzá, mint az ISAF World Match Racing Tour. A kupa megalkotásán túl egy "Nautical" szériát is kiadunk. Ennek darabjaihoz a legnagyobb boltunkban, és a Tour állomásain lehet majd hozzájutni.

A sorozat következő állomása egyébként az Argo Gold Cup Bermudán. Valószínűleg nem maradunk izgalmak nélkül, az összetett verseny első öt helyezettjét mindössze 17 pont választja el egymástól. És, ha ott végeztek, jön a Monsoon Cup!

 

(forrás: wmrt.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr93439729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása