Merre tart Wild Joe?

2010.08.11. 16:15

Ahogyan Frankie Goes To Hollywood és Leningrad Cowboys Go America, úgy most írhatnánk azt, Wild Joe Goes To Mediterranean, hiszen az immár magyar tulajdonú komoly versenyjacht korábbi sikerei után nemsokára újabb nagy versenyek megmérettetésére készül.

Wild Joe


A korábban Wild Oats IX néven ismert Wild Joe egy 2002-es építésű Reichel Pugh Maxi 60-as, amit az Azzura Yachts épített. Korábban nyert már Admirals Kupát és számos más versenyt is, a Józsa Márton vezette új csapattal pedig idén nyár elején a Giraglia Rolex Kupa négyrészes szuperkombinációjának élén végzett az IMA csoportban.

A csapatvezető elmondása szerint a készülődés a következő regattákra természetesen megkezdődött: szeptember 5-től a szardíniai Porto Cervoban megrendezésre kerülő Maxi Yacht Rolex Kupán, október 23-tól pedig a Rolex Middle Sea Race-en indul a csapat, ahol korábban a Spirit of Pleasure fedélzetén már kétszer is próbálkoztak.

Reméljük, a Giragliás kezdés sikersorozat kezdete is egyben - mindenesetre mi drukkolunk a magyar csapatnak.

(Ja, és aki szívesen kipróbálná, milyen érzés Wild Joe-val hajózni, az versenyen kívül kibérelheti, vagy befizethet a ROLEX versenyekre való áthajózásra. Bővebb info itt.)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr793439585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása