A nyugat vagy kelet kérdése nem hozott döntést, de persze valószínűtlen, hogy újabb dilemma nélkül elérjen a mezőny a célig.

 A 16 hajóra csökkent csapat jó része jelenleg a 27. és 33. északi szélesség között halad, alig térve el a tiszta nyugati iránytól.  Az előrejelzések szerin délnyugat felől érkezik a következő probléma. Kérdés, hogy délről, kezelhető szembeszéllel, némileg viharos tengeren kerüljék, avagy északról, célra tartva, bőszéllel, ám rázós vizeken.

 A leginkább nyugatra lévőket mostanság egy északnyugati szél segíti, amiben 10 csomós sebességet is elérnek, a vezető olasz páros (Giovanni Soldini / Pietro d'Ali - Telecom Italia) délnyugat felé tart, szépen behajózva a többiek és a cél közé.

 

 (forrás: SuttleButt)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr203439419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása