Tekerj vagy megfulladsz!

2014.04.29. 17:46

A posztnak azt a címet is lehetett volna adni:

Hagyd, úgyis megfulladsz!

 

Mégis miért?

Screen Shot 2014-04-29 at 16.58.55.png

Egyelőre nem lőjük le a poént, tessenek alább kattintani és követni a képernyőn megjelenő utasításokat!

http://sortieenmer.com/

Ugye milyen fárasztó az egérrel tekerni vagy a tapipadon az ujjunkkal szerencsétlenkedni? Na, ennél sokkal szarabb lehet, ha az történik velünk, mint ami a film főszereplőjével.

   

     

Jó idő esetén is hajlamosak vagyunk ugyanis alábecsülni a víz és az időjárás erejét, sajátunkét pedig túlértékelni. Így van ez a Balatonon és tengeren is, ahol ennek a viselkedésnek a veszélyei még hatványozottabbak lehetnek. Okoskodásnak tűnhet mindezt olvasni, de akik figyelik a vitorlázással, vízi sportokkal kapcsolatos híreket, azok sajnos túl gyakran találkoznak azzal, hogy a Balatonon eltűnt szörföst vagy vitorlázót keresnek a vízimentők. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne felvenni azt a mentőmellényt, igaz?

Erre az egyszerű dologra hívja fel a figyelmet a Guy Cotten francia ruhamárka interaktív reklámfilmje, amelyet a CLM BBDO reklámcég közreműködésével készítettek.

  

Kövessetek minket a Facebook-on, akadnak finomságaink, amiket csak ott jelenítünk meg! És van még Twitter oldalunk is...

   

A tippet köszönjük a Kreatív Online szerkesztőségének!
   
   

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr836098498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása