A versenyt 2009-ben írták ki először, egyértelműen azzal a céllal, hogy megtalálják egy adott év legjobb vitorlás fotóját. Azt, amelyik leginkább visszaadja ennek a gyönyörű sportnak a lényegét és izgalmát.

 Thierry Martinez 2011-es győztes munkája:

   

MIRABAUD_TM_2011.jpg

   

 Segítség: linkjeink új ablakban nyílnak, így, ha rájuk kattintotok, nem veszítitek el a fonalat.

 Tavaly 19 ország 82 fotósa nevezett (köztük három magyar: Cserta Gábor, Szántó Áron, Turcsi Gábor), a képeikkel tűzdelt galériát a közösségi oldalakon több, mint egymillióan tekintették meg, míg a verseny saját oldalán is százhúszezer fölé emelkedett a látogatók száma, hogy a 2013-as anyagot böngésszék. A kilenc tagú zsűri végül Abner Kingman (USA) fotóját hirdette ki győztesnek. Ezt:

 

Abner_Kingmann_YRI13_1024-1000x691.jpg

  

 Idénre a szabályok annyiban módosultak, hogy a zsűri előválogatást tart, és csak a legjobb ötven képet tárják a nagyközönség elé. A pályamunkákat október 26-ig lehet beküldeni.

 2012-ben Kurt Arrigo ezzel bírt nyerni:

 

kurt-arrigo_yriy12_large.jpg

 

 Kövessetek minket a Facebook-on, akadnak finomságaink, amiket csak ott jelenítünk meg! És van még Twitter oldalunk is...

                   

 Promóvideó:

 

  

 (forrás: ScuttleButt)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr125888544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása