A negyedik teljesített futamnak köszönhetően immáron a legrosszabb eredmény kiejthető, aminek eredményeként a záró kör előtt igen szorossá vált az élmezőny állása.

  

18footersAUSchamp_2014_race4_001.jpg  

 Ma 16-18 csomós keleti szélben kergették egymást az egységek - a Gotta Love it 7 legénységét speciel sikertelenül: a Seve Jarvin, Sam Newton, Scott Babbage trió magabiztos győzelmet aratott. Három körös up&down pályát kellett teljesíteni, az első pályajelnél 10 másodperccel volt lemaradva a Fisher & Paykel (Grant Rollerson), Lumix (Jonatha Whitty), Sydney City Marine (David Witt) alkotta hármas, ám az alsó bójáig 1 perc 15másodpercre nőtt a különbség, ráadásul a Mojo Wine (Chris Nicholson) kaparintotta meg a második helyet.

 

18footersAUSchamp_2014_race4_002.jpg          

Hajósoknak szóló hirdetmény: kövessetek minket a Facebook-on, akadnak finomságaink, amiket csak azon jelenítünk meg! Vagy ott van a Twitter oldalunk...

            

18footersAUSchamp_2014_race4_003.jpg   

 A második kreuzban a 7 még egy kicsit távolodott üldözőitől, míg a Sydney City Marine genakkere elszakadt a második bőszél folyamán. A záró körben Jarvin-ék biztonsági vitorlázásra törekedtek, előnyük 1 perc, 28 másodperce csökkent, a Mojo Wine (Chris Nicholson, Mike McKensey, Ricky Bride) ennyivel mögöttük futott be. Újabb 36 másodperc múlva a Thurlow Fisher Lawyers (Michael Coxon, Dave O'Connor, Trent Barnabas) jött, majd sorba a Coopers 62 - Rag & Famish Hotel, az Asko Appliances és a Fischer & Paykel.

  

18footersAUSchamp_2014_race4_004.jpg  

18footersAUSchamp_2014_race4_005.jpg  

 Az összetettben ezzel a MW és a TFL hét pontot birtokol, a 7 nyolcat, az AA tizet, a Coopers tizenegyet, a Lumix pedig tizennégyet. Vagyis lényegében ki-ki helyzet alakult ki az utolsó futam (jövő vasárnap, február 9.) előtt.

  

18footersAUSchamp_2014_race4_006.jpg 

 (képek: az 18footerstv.com élő közvetítéséből)

 (forrás: 18footers.com.au)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr795794621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása