Úgy látszik, végleg átmentünk ingatlanközvetítőbe... egy kikötői hely és egy kocsma után most irodát ajánlunk. Persze ezt sem akárhol.

 

A több, mint nyolcvan éve működő hajóépítő vállalat épp nem tart igényt az egyik irodájára, és felajánlja azt kibérlésre ("shared space"). Manhattan szívében van, a 44. és 5. utca sarkán, két háztömbnyire a Grand Central közlekedési csomóponttól. 460 négyzetláb (majdnem 43 négyzetméter), bútorozott, zárható. 14. emelet, így ígérkezik némi kilátás is. A havi díj 3000 USA dollár, plusz 500 pénz a közös infrastruktúrára (recepció, nyomtató, rendszerkarbantartás, konferenciaterem használata).

 

A színezett szobára lehet lecsapni

 

Előnyben részesítik, ha a jelentkező valamilyen módon kapcsolódik a tengerészeti iparhoz (ügyvéd, biztosító, kellékgyártó), cserébe azt ígérik, hogy egy héten belül fogadókész a helyiség.

Az ügyintéző Bruce Johnson, az alábbi elérhetőségeken lehet megtámadni:

info@sparkmanstephens.com

Tel.: +1 212 661 1240

 

(forrás: ScuttleButt)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr423439556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása