Viszlát és köszi!

2015.01.24. 14:46

Nemrég értesítettek róla, hogy a Team Vestas Wind és az én útjaim elválnak. Elfogadom Chris Nicholson döntését, minden jót kívánok a csapatnak a jövőre és mindarra nézvést, ami a Volvo Ocean Race-en még vár rájuk.

 

vor_20150124_wv_sail-world.jpg

 

Szerettem volna mindent megtenni a visszatérés érdekében, és kivenni a részem a rájuk váró sikerekből. Személy szerint várakozással tekintek a következő hónapokban rám váró kihívások elé, és szeretném a vitorlázás iránti szenvedélyemet minél többször mindél több emberrel megosztani. Valaki nemrég azt mondta nekem: az élet lényegét nem az adja, hányszor veszel levegőt, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted. Alig várom a lélegzetelállító pillanatokat. Az óceáni vitorlázás elég soknak az ígéretével kecsegtet.

Mindenkinek köszönöm a támogatást!

Wouter Verbraak

 

Kövessetek bennünket Facebook-on, akadnak finomságok, amiket csak ott jelenítünk meg! És van még Twitter-oldalunk is…

 

A csapat átalakításának feladatát Chris Nicholson január másodikán kapta, a főszponzor Vestas és a kettes számú támogató Powerhouse közreműködött a döntés meghozatalában, melynek lényege, hogy megválnak a navigátortól, de ezen kívül mind a parti, mind a hajózó személyzet változatlan. A zátonyról leemelt hajó elvileg holnap (január 25. vasárnap) érkezik meg Genovába, másnapra sajtótájékoztatót terveznek. A dolgok jelenlegi állása szerint a versenyt a nyolcadik szakasszal (rajt júniusban, Lisszabonban) folytatják.

  

vor_20150124_tvw_sail-world.jpg

   

fotók: Brian Carlin; Sail-World

forrás: SailingAnarchy & TeamVestasWind

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr347104749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása