Fa, ember, hajó

2014.08.01. 13:54

 A férfiak azért építenek hajókat, mert nem tudnak szülni - igen erős felvezető mondat az alábbi videóhoz, melyet mi magunk is többedszer nézünk végig szótlanul.

  

  

 További markáns mondatok és gondolatok: ... napról-napra óriási kihívásokat tartogat... jóelőre el kell gondolkodni... megérteni, hogyan "működik" a fa... a hajó minden egyes darabjának megvan a saját története... mindig vállaltam a felelősséget a munkámért... a végső ítéletet a tenger mondja ki... úgy érzem, része vagyok a végtelennek... nem szívesen adnám fel a családom hagyományait... erőt merítek abból, hogy még mindig ezt csinálom... az a hajó volt az otthonunk... megtanultam jó gazdája lenni... valóságosak a problémák...

 És a nagy kérdés a végére: miért építek hajókat fából?

 www.emeraldmarine.com

   

  Ezért érdemes volt megtanulni angolul.

Kövessetek bennünket Facebook-on, akadnak finomságok, amiket csak ott jelenítünk meg! És van még Twitter-oldalunk is…

    

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr646563441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása