Zsebrevágod a mezőnyt

2013.06.17. 11:37

Szeretted volna már a kenesei bójánál tudni a szombati versenyen, hogy nemcsak abszolútban, de előnyszám-számítás alapján hogyan áll hajód a többiekhez képest, hogy ne kényelmesedj el, hanem ha szükség van rá, még többet próbálj meg kihozni a legénységből és a hajóból?

   

orc1.jpg

   

Ami eddig csak akkor tudtál meg, amikor a parton a rendezők a verseny után órákkal közétették a versenyeredményeket, az most - hála Bruce Ritchie-nek - már a verseny közben ismert lehet.

  

Szolgálati közlemény: kövessetek minket a Facebook-on, vannak finomságaink, amiket csak ott jelenítünk meg!

     

Ritchie, aki nem mellesleg volt Etchell-világbajnok, ugyanis nemrég leprogramozott egy bot-egyszerűségű Ios-alkalmazást (iPhone, iPad, iPod), ami pontosan a fent leírtakra való.

                                       

2013-06-17_appjpg.jpg

                          

A 4 és fél eurós kis progam bármilyen előnyszámítási rendszerrel használható, nem kell mást tenni, mint beírni a rajt előtt a hajók nevét a hozzájuk tartozó előnyszámmal, majd a verseny alatt vagy kézzel beírni az adott versenytárs idejét pályajel-vételnél vagy az alkalmazásba épített stoppert használva tenni ugyanezt, a program megmutatja, hogy milyen az adott hajó korrigált ideje a versenyben.

     

orc2.jpg                     

melges20_1.jpg    

Egyszerű és nagyszerű - olyannyira, hogy az appot egyre többen használják, versenyzők és versenyrendezők egyaránt.

(forrás: Sail-World - képek: Studio Borlenghi)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr135365419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása