Kövessük a legkisebbeket!

2010.06.24. 17:11

Végre egy értelmes kezdeményezés a vitorlázás népszerűsítésére! Ráadásul rögtön az alapoknál: indul a tracking a nemzetközi Optimistes versenyeken.

 

A tracking, azaz a nyomonkövetés fontosságát talán felesleges magyarázni, hiszen egy outsider néző számára egy vitorlás pálya- vagy túraverseny kívülről nézve leginkább a káosz képét mutatja az eredménylista megjelenéséig.

Ezen változtat az a kezdeményezés, aminek eredményeként a következő hetekben viaskodó 400 kis vitorlázót akár online is követhetjük.

Élő nyomkövetés, versenyelemzés, bójavételek - akár egyes versenyzőket, akár csapatokat is figyelemmel kísérhetünk a Facebook, a Twitter oldalain és a Nemzetközi Optimist Osztályszövetség oldalán elhelyezett élő pluginen.

Reméljük, más kishajós versenyosztályokba is átszivárog ez a megoldás - és előbb-utóbb idehaza is begyűrűzik, például a lassan közel százas Optimistes mezőnybe.

Esetleg egy informatikai vagy távközlési cég, aki támogatná?

(Forrás: IODA)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr243439567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása