Amikor a Laserezés pénzt ér

2010.04.07. 13:15

Ritka pillanat, de azt írja az újság, konkrétan a Sail-World.com, hogy az ausztráliai Laseres versenyzés most 2000 dollárt ér. Hogyan? A titok az "tovább" gomb megpöccintésével felfedhető...

Ausztrál Laser Bajnokság, 2010 (Peter Muirhead)

Ausztráliában versenyezni mindig is vonzó, különösen az északi féltekén élőknek és télen. Arról nem is beszélve, milyen pazar viszonyok között lehet hasítani a hullámokat odalenn, és ráadásul milyen remek Lasereket faragnak arrafelé.

Nos, hogy mindez összekapcsolódjék egy szép és kerek egésszé, az ausztráliai Laser-építő cég, a Performance SailCraft Australia 2000 dollárt ajánlott fel versenyzőnként a megjelenésért cserébe.

Hogyan érvényesíthető ez az összeg? A Sail-World Jason Goulding, a PSA képviselője szavait idézi: "Az ajánlat nyitva áll a nemzetközi ISAF ranglistán szereplő Laser vitorlázók számára. Vásárolj tőlünk egy hajót, versenyezz legalább egy itteni versenyen a megadottak közül, és 2000 dollár azonnal a tiéd a hajó árából. Kedvezményes szállítási ajánlatunkkal pedig segítünk a versenyzőknek minél több versenyen részt venni. Magyarán minél többet versenyzel, annál jobb az ajánlat."

Lássuk akkor a versenyeket!

2010. november 16-21.: az ISAF Vitorlás Világbajnokság Tesztversenye, Perth

2010. november 29. - december 2.: Sail Brisbane

2010. december 6-9.: Sail Sydney

2010. december 13-18.: Sail Melbourne (ISAF World Cup)

2010. december 27. - 2011. január 4.: Ausztrál Laser Bajnokság, Botany Bay, Sydney

Srácok, ha valakit érdekel, esetleg úgyis menne, itt a remek lehetőség! Rendeléseket legkésőbb június végéig vesznek fel. Kontakt: jason@lasersailing.com.au vagy info@nblhs.com.au.

Amúgy meg remek marketingötlet, tessék más hajóosztályra is alkalmazni bátran!

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr123439526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása