Nyár, vitorlázás, Amerika

2010.03.02. 11:56

Most akadtunk bele a hírbe, de szívesen megosztjuk:

          

   

Ha aktív hallgatói viszonyod van egy felsőfokú oktatási intézményben (ez milyen elmeháborodott hivatalos szleng, mondjuk inkább azt, hogy ha főiskolás, esetleg egyetemista vagy),

tudsz vitorlázni,

esetleg türelmed is van kiskrapekokhoz,

angolul beszélsz és értesz,

és van 3 szabad hónapod a nyáron,

akkor most elmehetsz az Újvilágba vitorlázást oktatni nyári táborozó srácoknak, meg utazgatni, meg pénzt keresni, meg kalandot, ilyesmi.

Érdekel? Klikk ide vagy ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr543439498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Klaudia 2010.03.02. 14:52:32

Sziasztok! Idénre már nem érvényes, mert a regisztrációkat jan végén lezárták. (Ha ti mást tudtok, akkor ki vele) Viszont 2010 szeptemberében újranyit a reg a 2011-es nyári szezonra. De egyébként ugyanezt csinálja a CCUSA is, érdemes azt is végigböngészni, mert mások a feltételek. Tavaly még volt ICCP is, ők viszont idén hazánkból nem küldenek ki senkit és a magyar honlapjuk is halott. Nemmellesleg nem garantálja senki, hogy vitorlásedzőnek jut ki a diák, csak a valószínűsége nagy, ha olyan önéletrajzot és stb-t ad le. Azért tudok ennyit, mert én is így voltam kinn. ;)

Ismeretlen_27295 2010.03.02. 14:59:07

Szia! Köszi az infót. Legalább neked jó volt? Mi meg majd lelkesen írunk a Facebook kontaktjukra, ott hirdették ezt ma angolul a Sailing topikban.

Ismeretlen_27295 2010.03.02. 15:52:50

Update: Levelünkre válaszolt a Camp Leaders magyar szervezete. Eszerint: "Az a hír ami megjelent a Facebookon az Angliára igaz, ők írták ki, Magyarországon lezártuk a jelentkezést január végén mert annyi jelentkezőnk volt és onnantól nem tudtuk volna garantálni azt hogy mindenkit elhelyezünk."
süti beállítások módosítása