Larry Ellisonnak 10 évébe és három kísérletébe telt (meg egy nagy halom pénzébe, természetesen), hogy hazavigye a Kupát, jelen esetben San Fransico-ba, ahol a pénteki érkezés után szombaton nézhette meg a nagyközönség közelről is.

               

Az America's Cup San Fransiscoba érkezik

                          

"Kerül, amibe kerül, mindent megteszünk, hogy itt maradjon a Kupa" - nyilatkozta a város polgármestere, Gavin Newsom. "Itt adott a nézőtér, azaz maga az öböl, és megvannak a nézők is. Ha az a cél, hogy ez a sport népszerűsödjön, akkor tessék ide jönni!"

A 34. America's Cup helyszínét még nem választották ki, hiszen Ellison úgy nyilatkozott, a sportágnak és az érintett csapatoknak leginkább megfelelő helyszínre fog esni a választás, de azért megjegyezte, hogy a csapat és ő maga is San Francisco-i, nem utolsó sorban a hely remek a vitorlázásra.

Vasárnap a diadalmenet San Diegoba haladt tovább, ahol a csapat 16 hónapon át készült a valenciai viadalra.

(forrás: ISAF)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr603439496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása