Európai idő szerint szombat reggel fél kilenc előtt pár perccel befutott Progreso-ba az Initiatives-Novedia, fedélzetén a Tanguy De Lamotte - Adrien Hardy párossal. Versenyben töltött idejük 26 nap és 16 óra. A második helyezett egységre aztán várni kellett egy keveset.

 

Az olasz Giovanni Soldini / Pietro D'Ali - Telecom Italia majd' egy nappal később érkezett, egészen pontosan másnap hajnali fél négykor, 27 nap és 11 óra küzdelem után. Bruno Jourdren és Bernard Stamm a Cheminées Poujoulat nevű hajójukon némileg szorosabb követést alkalmaztak, háromnegyed négyes érkezésük egészen közelinek mondható.

Már szintén befutott a Cargill-MTTM (Damien Seguin - Armel Tripon), ők így festettek a célban.

 

Éjjel érkezem.

 

 

Így öröm az érkezés. 

 

A déli jelentés szerint a Palanad 2-nek (Tim Wright - Nicholas Brennan) sincs már sok hátra. Utánuk még kilencen érkeznek. Ha érkeznek.

 

(forrás: lasolidaireduchocolat.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr113439437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása