A svájciak legújabb igazolása a világ egyik legnagyobb hírű többtestű hajókon vitorlázó alakja, Loick Peyron.

 

 

 

LoickPeyron.jpg

 

 

A francia 43-szor szelte át az Atlanti-óceánt, ebből 18-szor egyedül. Kétszer versengte körbe a Földet, háromszoros Transat - és kétszeres Transat Jacques Vabre-győztes. A hírt így kommentálta: az AC minden vitorlázó fejében ott van, és része a dolgoknak. Évekig csak követtem az eseményeket, és most, hogy az Alinghi tagja lettem, nagyon büszke vagyok. Biztos, hogy rengeteg munka vár rám, de hát óriási a kihívás. A csapat erejét az a szerteágazó tudásbázis adja, amit a tagok hoznak a sport minden részéből: egytestű-, óceáni- és többtestű vitorlázás. A hangsúly a csapatmunkán van. És mint mindenki errefelé, én is alig várom már, hogy vízre szálljunk végre, és lássuk mit bír ez a csodagép.

Brad Butterworth, az Alinghi szkippere, és négyszeres AC-győztes örül Peyron érkezésének: nagyon várjuk már, hogy együtt dolgozzunk, hiszen Loick mind a tervezés, mind a vitorlázás terén rengeteg többtestű-tapasztalattal rendelkezik. Mindenképpen pluszt hoz a csapatba.

(forrás: Sail-World)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr893439345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása