41. Kékszalag - a 9. óra

2009.07.03. 18:02

Na, gratulálok:a SportGéza is csak a bulvárra szakosodik. Legalább a "trapéz (kiülő keret)" meghatározást korrigálná egy nem szárazföldi. Szánalmas.

Viszont legalább közben a Raffica is vette a keszthelyi akadályt.

A srácok azt mondják, a távcsövön látják, hogy a Fövenyesnél haladók is valami északnyugatival jöhetnek, csak a mezőny közepe megy még délnyugatival. Szerintem csak idő kérdése, mondtam, ők meg letették, mert dolguk akadt. Csak nem a szél moccant meg?

A meteorológia közben erősebb, "akár 60-70 km/órás nyugati szelet" jelez a nyugati medence térségébe. 

Közben az RC44 és a Mediacontact-Avatar is vette a bóját, a Sponsor Wanted szenved a frissüléssel, miközben a hetvenes cirkálók is megérkeznek a Keszthelyi-öbölbe - elöl a Capella Pomucz Tamással, közel hozzá az Anna Csőregh Zolival, kissé lemaradva az Orpheus Herkó Dezsővel a kormányánál.

A hivatalos honlap webtévéje közben a vállalhatatlan kategóriába ment át - fix kamera, rendezvényes haknizene, brrr.

A sailing.hu galériájába legalább tudtak feltölteni képeket, míg a hivatalos honlapon csak a sajtótájékoztatóról van képanyag.

Végre egy kis friss hír: a Raffica kicsit északabbra húzott, talán picit rövidebb a lemaradása a Brokernettől. Az RC44 és Sopiék egymás nyakában, a Sponsor Wanted lemaradt, még nem vette a bóját.

A szél észak-északnyugati, kellemesen friss, az első tízben vitorlázó klasszikus hajóktól meg vidul az ember szíve. A Nemere II-n vitorlázó lányok 15. helye pedig külön vigyor - hajrá!

De nézzük a következő órát!

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr743439330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása