41. Kékszalag - a 6. óra

2009.07.03. 15:02

Immár a webtévé is áll, mármint megy, csak egy ledöfött kameráról látunk nagytotált. Pedig a weben nincs is lavór.

A hivatalos honlap szerint Soponyaiék megelőzték a Sponsor Wantedot, akik a Rafficához hasonlóan reffeltek Tihanynál. A két éllovas pedig már Zánkánál jár. Vagy már Révfülöpnél talán?

Ja, és állítólag valaki eltörte az árbocát Siófoknál, a hírek szerint egy Dixie 32-es. Mondjuk, ezt nem értem, hogyan sikerült a kettes-hármas szélben, de reméljük, sérülés nincs.

Azt olvasom, Sopiék előnye nő, mert annak ellenére, hogy a Sponsor Wanted csökkentett a reffelésen, kevésbé élesen tudnak vitorlázni.

Az éllovasok csatájában pedig igazodjon ki, aki tud: Badacsonynál állítólag kiterjedt lavór várja az érkezőket, ott Király Zsoltiék kireffelhetnek és gyorsulhatnak. A Szigligeti-öbölben bármi lefújhat, ha így lesz, akkor Farkiéknak lesz jó. Keszthely előtt megint esélyes a szélhiány, teljes bizonytalanság. Azután lehet visszafelé jönni, ha marad a szélirány, akkor bőszélben, az megint a Rafficának lehet jobb.

Ahogy nézem a GPS-en, amúgy mindenki feligazított és északi partot húz a nyugati medencében.

A webtévé még mindig büntetően unalmas zenével nyomat amúgy szép snitteket délelőttről.

Budapesten elkezdett csöpögni az eső, ami a közel 30 fokos melegben nem jön rosszul. Na végre, mennydörög is! És igen, zuhog!

Hírek meg nem jönnek félórája.

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr823439327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása