41. Kékszalag - a 3. óra

2009.07.03. 12:00

A hivatalos honlap kezd erősen akadozni, mondhatni az óra kivételével fagyogat. Legalábbis a főoldalon semmi nem jelenik meg, és a legfrissebb cikk dátuma is 1970-es. Időcsuszamlás.

Negyed után nem sokkal Király Zsoltiék vették elsőnek a siófoki bóját, de az előnyük Farkiék előtt erősen megcsappant.

Breaking news: most közlik, hogy a GPS-követőket rosszul regisztrálták, így nem Rutaiék vitorláznak az ötödik helyen, hanem Soponyaiék. Kínos.

Nna, a szerverfagyásról szóló hír is kikerült. Az indulók száma pedig 561-ről 601-re emelkedett a hivatalos honlap szerint. Nem is, már 615. Lassan sikerül mindenkit felvinni a rendszerbe láthatólag. Igen, már 621.

Közben félúton Tihany felé Farkiék megelőzték a Rafficát. Hiába, ha csak egy picit is élénkebb a szél, az az ő malmukra hajtja a vizet. Ezzel a tempóval a tihanyi csőbe már combos előnnyel fognak odaérni.

Hátrébb is összecsúsztak a hajók: a Sponsor Wantedra ráfutott az RC44 és Sopiék is.

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr743439324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása