Ben és bandája

2012.07.18. 21:18

 És ha már belevágnak, hát megcsinálják rendesen. Tizenegy nappal a londoni Olimpia záróünnepsége után, mindössze négy napnyi edzéssel vág neki a Ben Ainslie Racing a 2012-13-as ACWS-nek.

BAR_AC45.jpg

 San Francisco-ban a következő felállás várható:

Ben Ainslie (kormányos)

Simon Daubney (orrvitorla-állító)

Kyle Langford (szárny állító)

Matt Mitchell (backstag)

Simeon Tienpont (orr)

 És nem maradt el a névadó bizakodása sem: alig várom, hogy az új csapattal nekivágjunk a sorozatnak. Számomra mindenképp komoly kihívás, minden tudásunkra szükség lesz, hogy ilyen rövid idő alatt beletanuljunk az AC45-ös kezelésébe. A többiek nagyszerű vitorlázók és megvan a szükséges tapasztalatuk, hogy a lehető leggyorabban képben legyünk.

 Daubney négyszeres America's Cup győztes, 2010-ben együtt vitorlázott Ainslie-vel az 1851 Cup-on Cowes-ban. Langford - csakúgy, mint leenadő kormányosa - korábban nyert ifjúsági világbajnokságot. Tienpont és Mithcell pedig... AC győztesek, sőt részt vettek az ACWS-en, mégpedig Russell Coutts és Darran Bundock irányítása mellett.

(forrás: ScuttleButt)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr764665082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása