A legnagyobb küzdőt természetesen a gyerekek között kell keresni, és hamarosan kiderül, ki lesz az, de ne szaladjunk ennyire előre!

 vitorlas-tudattagitas-vitorlazas-optimist-bajnoksag-legnagyobb-kuzdo-00.jpg

Talán még emlékszel rá, hogy volt egyszer egy 36. America's Cup. Ezt a védő/hazai csapat Új-Zéland nyerte, és még el sem halkult a célpisztoly dördülése, az INEOS Team UK személyében meglett az első kihívó. Azóta összegyűltek még páran, sőt, az is eldőlt, hogy a következő, 37. AC-t 2024-ben rendezik, Barcelonában.

A lényeg azonban nem ez, hanem az, hogy a 36. Kupán részt vevő Luna Rossa Prada Pirelli Team (amely megnyerte a kihívók versenyét, és csak a Döntőben maradt alul), tavaly év végén kiadott egy gyönyörű albumot a regattára való felkészülésről, illetve a versenyen történtekről. Temérdek fotó van benne, sokat közülük eddig nem publikáltak máshol, hemzsegnek a belsős sztorik, lenyűgöző munka. Megvehetnéd az Amazonon (ott vannak belőle képek), de abban nem lenne semmi pláne. Nekünk viszont van ebből a könyvből egy példányunk, nem is akármilyen!

vitorlas-tudattagitas-vitorlazas-optimist-bajnoksag-legnagyobb-kuzdo-01.jpg

Dedikálta ugyanis a vitorlázó és építő csapat számtalan tagja, így igencsak egyedivé vált. Erre a pédányra hirdetünk most aukciót, és itt csatlakozunk vissza a gyerekekhez.

vitorlas-tudattagitas-vitorlazas-optimist-bajnoksag-legnagyobb-kuzdo-02.jpg

Szeretnénk ugyanis valamilyen módon támogatni és inspirálni a fiatalokat, ezért az árverésen befolyt összeget teljes egészében a holnap (augusztus 23-án) kezdődő Optimist Országos Bajnokság legnagyobb küzdőjének ajánljuk fel.

vitorlas-tudattagitas-vitorlazas-optimist-bajnoksag-legnagyobb-kuzdo-03.jpg

Definíció szerint a végső rangsor utolsó olyan versenyzője érdemli ki a címet, aki érvényesen teljesíti az összes futamot (tehát csak "szám" eredménye van).

A kikiáltási ár 30 000 forint, licited összegét elküldheted

e-mailben: isailblog@gmail.com

vagy

Facebook-oldalunknak küldött üzenetben.

Egyúttal jelezd azt is, hogy felajánlásodat anonim módon teszed, vagy a monogramodat / nevedet közzé tehetjük-e.

Az aukció augusztus 25-én, csütörtök éjfélkor zárul, az aktuális állásról rendszeresen hírt adunk Facebook-oldalunkon, az ehhez a cikkhez tartozó poszt alatt. A pénzt pedig a díjkiosztón (augusztus 27., szombat) adjuk át a címzettnek. Hajrá!

vitorlas-tudattagitas-vitorlazas-optimist-bajnoksag-legnagyobb-kuzdo-04.jpg

  

fotók: BS-Fűzfő Vitorlás Klub

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr517913289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása