Ismered azt a viccet, amikor két kiscsaj tutajt épít? Nos, ez nem vicc, az öt és három éves lányok annyira kapcsolatba akartak lépni az unokatestvéreikkel, hogy építettek egy postahajót.

letter.jpg

A Harbourview Beach és a Cox's Bay nem fekszik túl messze egymástól Aucklandben, ám a kijárási korlátozások miatt a távolság áthidalhatatlannak tűnt, amikor arról volt szó, hogy kézzel írt üzenetet kell eljuttatni egyik helyről a másikra. De Florentina és Lucette nem hagyta magát, építettek egy trimaránt, aztán a szélre és az áramlatra hagyták a többit. Persze biztosra mentek, mert bár a szélirány abszolút stimmelt, azért benne volt a pakliban, hogy valami eltéríti a hajót, ezért pontosan megcímezték a küldeményt. Így akárki találta is volna meg, bízhattak benne, hogy az illető közreműködik a projekt sikerében. Ám erre semmi szükség nem volt, a hajócska mindössze huszonöt méterrel ment mellé az 5,7 kilométeres távon.

 

forrás: sail-world.com

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr615697496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása