Kicsit ízlelgessétek, aztán mondjátok ki: EZ LEHETETLEN! Pedig nem...

 

world_Op_01.jpg 

...csak van benne egy kis trükk. A varázsszó Dubai.

   

dubaislands.JPG 

 Február 16-án reggel kilenckor 7 lány és 15 fiú vágott neki a kalandnak, céljuk a táv teljesítésén felül adományok gyűjtése volt. A befolyt pénz egyesületük, a Dubai Offshore Sailing Club ifjúsági programjának alapítványát hivatott támogatni.

 

world_Op_02.jpg 

 Chris Pope, a klub vezetőedzője: büszke vagyok a gyerekek kitartására. Hosszú, kemény nap volt, ennek ellenére nagyon élvezték az utat, és a tervezettnél hamarabb értek körbe.

 

world_Op_03.jpg  

 27 kilométer várt a fiatalokra, előzetesen nyolc óra menetidővel kalkuláltak a szervezők. Az úthoz speciális engedélyt is beszereztek, a szigetcsoport tulajdonosa megengedte ugyanis, hogy végig a part közelében, a zárt zónán belül haladjanak. Így az Optimist-eknek 5 és háromnegyed, a Laser-es srácoknak 4 óra kellett a körhöz.

 

world_Op_04.jpg 

world_Op_05.jpg 

 Harry-Bone Knell, a maga 13 évével: izgatott voltam egész nap. Ilyen hosszú távot még sosem teljesítettem, ugyanakkor jó volt együtt vitorlázni a barátaimmal.

     

world_Op_06.jpg

   

world_Op_07.jpg   

world_Op_08.jpg

     

 (fotók: 1, 3-8: DOSC; 2: voices.washingtonpost.com)

 (forrás: doscyouthsailing.wordpress.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr355104469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása