93 másodperc

2012.03.11. 10:04

             

Tegnapi posztunkhoz képest végül nem változott a hajók befutási sorrendje, a Puma érkezett másodikként, harmadik lett a Telefónica, negyedik pedig a Camper. Kettejük kűzdelme olyannyira szoros volt, hogy a célvonalt alig másfél perc különbséggel szelték át. 

           

                   

Több mint 5 ezer tengeri mérföld (csaknem 10 ezer kilométer) megtétele után egy ilyen szoros befutó két dolgot jelent: egyfelől egyértelmű, hogy a két hajó közvetlen riválisként tekint a másikra, amelyet egy percig sem hagynak szem elől tévesztni, másrészt, hogy a hajók mennyire hasonlóak, nem az építésen és a tervezésen múlnak a mostani versenyen az eredmények, hanem a sportolók teljesítményén.

               

                         

Ne feledkezzünk meg persze az ötödik és hatodik Abu Dhabiról és Team Sanya-ról sem, hiszen ők is megérkeztek egy darabban Aucklandbe, így a flotta valamennyi egysége teljesítette a távot. 

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr24308979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása