Akinek megéri - Andrew Pindar

2011.12.12. 19:36

Ian Williams, ugye, begyűjtötte harmadik párosverseny-világbajnoki címét, amiért minden elismerést megérdemel. Teljesítményével olyanok közé került be, mint Russell Coutts, Chris Dickson, Peter Gilmour vagy épp Ed Baird - mindannyian megnyerték már legalább háromszor ezt a címet. Vitorlázó tudása előtt fejet hajtunk, nem szabad ugyanakkor megfeledkeznünk a támogatókról, akik szintén hozzájárulnak a sikerhez. A wmrt.com szerkesztői Andrew Pindar-ral, a Team Gac Pindar és a GAC Partner vezetőjével készítettek interjút... 

 

 

 

 

 wmrt.com: a Pindar név régóta kötődik a vitorlázáshoz. Mesélj nekünk kicsit a GAC-féle együttműködésről!

A.P.: 32 éve van jelen ez a "márka" a vízparton, de a "Pindar", mint kommunikációs cég nem támogatja Ian Williams-t. Az a GAC Pindar, egy új felállás, amely a vitorlázás világának logisztikai szolgáltatója kíván lenni. Ez azért jöhetett létre, mert a GAC nem hajós márka, hanem világméretű szállítmányozási és hajózási cég. A Pindar-ral való együttműködés utat nyit a piac más részei felé.

wmrt.com: és milyen különlegességet nyújt a Tour a GAC Pindar számára?

A.P.: érdekel minket a vitorlázás, mint sport, a World Match Racing Tour és Ian Williams. Ez egy olyan csomag így együtt, amely lehetővé teszi, hogy a GAC Pindar nevet olyan környezetben reklámozhassuk, ahol dolgozni szeretnénk. A Tour állomásain ügyfeleink és reménybeli ügyfeleink megismerkedhetnek szolgáltatásainkkal ezen a kapcsolaton keresztül. A szabadidős hajózás igen fontos számunkra, és elég csak egy pillantást vetni Ázsia fejlődő piacaira, hogy az ember észrevehesse a lehetőségeket. A Tour bemutat minket Malajziában és Koreában, ahogyan Észak-Amerikában a Gold Cup (Bermuda) kapcsán, és Európában is. Ezek mind célterületeink.

wmrt.com: miért pont Ian Williams és nem egy másik kormányos?

A.P.: a csapat támogatásakor a munkatársaink bevonását is fontosnak tartjuk, Ian pedig tökéletesen megfelel ehhez. Amikor megnyerte a Monsoon Cup-ot, és a világbajnokságot, nem haza ment, hanem Dubai-ba - egy egész hétre. Ott a GAC alkalmazottait tanítgatta vitorlázni és magyarázott nekik a kapcsolatunkról. Ellátogatott helyi klubokba is, ahol mindegy volt, vitorlázó vagy motorcsónak tulajdonos jött szembe, mindenki el volt ájulva, hogy egy világbajnokkal találkozhat. És ő nem szerencsével nyert, inkább magabiztosan, ráadásul sokkal: megmutatta, hogy jelenleg ő a legjobb a párosversenyzés világában - az emberek szeretik az ilyesmit.

wmrt: látsz közös jövőt a Tour-ral?

A.P.: hiszünk Ian-ban és a World Match Racing Tour jövőjében is. Bőven van még hely a naptárban további helyszíneknek, és a Monsoon Cup jó példa, hogyan is kellene majd kinézniük. Minden sporteseménynek széles közönséget kell szórakoztatnia, kísérőprogramok tömkelegével kell biztosítania minden látogató szórakozását. Ha valaki kilátogat az Epsomi Derbi-re, láthatja, hogy a "mellékes" történések teszik naggyá és kellemessé a napot, nem csak a futam. A Monsoon Cup az élen jár ebben a műfajban, és a Tour is abba az irányba halad, hogy sokoldalú rendezvényeket szervezzen az egyre több helyszínen.

 

(forrás: wmrt.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr763458660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása