Kinsale-ben a Solitaire

2010.08.13. 14:08

A korábban már említett Le Solitaire du Figaro újabb etapját Adrien Hardy (Agir Recouvrement) nyerte meg, akinek 2 nap, 6 óra, 8 perc és 45 másodperc kellett ahhoz, hogy a Brestől számított 349 mérföldes távot megtegye a Fastnet szikla megkerülése után Kinsale-ig.

La Solitaire du Figaro 2010: a 3. szakasz befutója Kinsale előtt

A fiatal, 26 éves vitorlázó mögött másodikként Yann Eliès (Generali-Europ Assistance) érkezett be mindössze 1 perc és 17 másodperces hátránnyal. A szakasz harmadik helyét Jean-Pierre Nicol (Bernard Controls) szerezte meg.

Az újoncok csatájában mindösszesen 5 másodperc választotta el a francia Anthony Marchand-t a portugál Francisco Lobatotól.

Összetettben Armel Le Cleac'h (Brit Air) vezet több mint egy óra előnnyel Francios Gabart (Skipper Macif 2010) és Thomas Rouxel (Crédit Mutuel de Bretagne) előtt.

És a folytatás? hétfőn 14 órakor rajt, irány Cherbourg-Octeville, ahová 19-re várják a versenyzők érkezését. A táv 435 mérföld.

(Forrás itt.)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr223439589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása