Haere ra...

2010.03.17. 20:33

... azaz viszlát, a maorik nyelvén. A Louis Vuitton Trophy versenyéből elbúcsúzott a francia és az orosz csapat az első kieséses kör eredményeként.

A kemény, 22-23 csomós szélben végigvitorlázott napon négy futammal folytatódott a verseny. Az első futamon az Artemis fél percet vert rá az Azzurra-ra, csakúgy mint a második futamban a TeamOrigin az All4ONE csapatára. A harmadik futamban a Mascalzone Latino Audi egy egész perccel futott be a francia Aleph előtt, mígy a negyedik, a nap legszorosabb befutóját hozó futamban az Emirates Team New Zealand 15 másodperccel előzte meg az elején még vezető Synergy-t.

 

A következő napra bőven elég izgalom marad még: az Emirates Team New Zealand és a Mascalzone Latino Audi Team már biztos résztvevői a negyeddöntőnek, a másik két helyért azonban négy csapat vívhat a várhatóan meleg és gyenge szeles időben. A TeamOrigin ellenfele az Artemis lesz, az All4One-é pedig az Azzurra.

(Forrás: Louis Vuitton Trophy WSTA)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr463439515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása