41. Kékszalag - a 7. óra

2009.07.03. 15:46

Végre, hír az élmezőnyről: Litkeyék előnye nőtt, Badacsonyt elhagyva két kilométerrel vezetnek, Király Zsolték viszont megragadtak a partközelben. Az RC44 középre igazított, így már közelebb jár a Rafficához, mint az a versenyben vezetőhöz. A Sponsor Wanted és a Mediacontact-Avatar egymással birkóznak.

A webtévé lassan nézhetetlen talkshowba fordul - most éppen az egyik kísérőrendezvény és szponzora fényeződnek.

Közben az indulók száma 598-ra csökkent a hivatalos honlap szerint. Ha ezt érteném...

Jött egy hivatalos közlemény is: újabb szabadkozás - ezúttal a fotók feltöltése nem sikerül a hivatalos honlapra, ezért nincsenek illusztrációk.

Viszont jött egy hír, hogy mennyi sztár indul a versenyen. Köztük az éllovas hajón Csiszár Jenő, aki anno azt mondta, sztár az, akit a Wiener neudorfi cukorgyár portása is felismer. Kéretik a sztár kifejezést ezzel a széljegyzettel értelmezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr453439328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása