Pár napja elkezdett gyengülni a korábban 16-17 csomóval fújó szél, de 9 még mindig maradt belőle - egészen tegnapig. Délelőtt semmi, délutántól szélcsíkok 4 és 7 csomó között. A férfi 470-es éremfutam mezőnye végig a parton malmozott, és bár a női párosverseny helyosztóihoz kivitték a mezőnyt, ott is csak vízicsatára kerülhetett sor. Délután fél ötkor született meg a végleges döntés: halasztás más naptári napra.

London_2012_470men_MR_postphoned.jpg

 Ez pedig a ma, péntek, augusztus 10. Az eredeti tervek szerint egykor női 470 éremfutam, elé beszorították a fiúkat, míg a párosversenyekre kettőtől kerül sor. A kishajókban vérre menő küzdelem várható az aranyért, mert messze nem lefutottak a meccsek. A fiúknál négy pont a különbség az első kettő között, míg a lányoknál a két éllovas páros azonos pontszámmal rendelkezik.

 Vagyis minden szem a Nothe-pályára!

Stuart Bithell (GBR) várakozás közben:

London_2012_SailWorld_day12_01.jpg

 Ezt pedig egy korábbi cikkünkhoz, illusztráció gyanánt:

London_2012_49erwinners_incircles.jpg

(fotók: ISAF Olypic blog)


 Az órameghatározások helyi idő szerint értendők.

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr514704899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása