Logisztika indul!

2009.12.16. 10:29

 Szögezzük le, rájár a rúd a Skandia szupermaxira. A nagyobb versenyeken rendszeresen technikai problémákkal küzdöttek, hol a tőkesúly szakadt le, hol más sérült meg, így a sikeres szereplés sokszor csak álom marad. Egy hete új nevet kapott, de így sem tudott elbújni a Sors elől.

Szarul fest.

 Sydney-be tartottak, immár Etihad Stadium néven, hogy decemer 26-án a többiekkel együtt nekivágjanak a Sydney-Hobart versenynek, amikor a Bass-szorosban egyszerűen eltört a hajó árboca. Motorozniuk kellett a célállomásig, ahol nekiláttak kárt hárítani, és megtesznek mindent, hogy ne nélkülük induljon a nagy esemény. A Southern Spars szakemberei azonnal a helyszínen termettek és végigdolgozták az éjszakát, hogy kielemezzék, mi is történt.

 

 

 A legnagyobb segítség, ahogy az lenni szokott, váratlan helyről érkezett: Neville Crichton, az Alfa Romeo tulajdonosa felajánlotta tartalék árbocát. A 45 méteres és 900 kilogramm tömegű cső jelenleg Dél-Franciaországban leledzik, szállítása sem olcsó sem egyszerű nem lesz, de Grant Wharington tulajdonos igen elszánt.

 

(forrás: Sail-World)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr923439453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása