Az előzetes várakozásoknak megfelelő izgalmak közepette ért véget a negyvenedik Figaro, és lényegében az utolsó percekig nem lehetett biztosan tudni, ki nyeri a versenyt.

 

 Előbb-utóbb persze el kellett dőlnie, de mit is érne izgalom nélkül egy finis?! 511 mérföldnyi vitorlázás után a negyedik szakasz befutója nem sokkal lehetett volna sűrűbb: az első 10 helyezett 12 percen belül érkezett a célba, Antoine Koch (Sopra Group), Nicolas Troussel (Defi Mousquetaires), majd Thomas Rouxel (Defi Mousquetaires) volt az első három sorrendje. De ez tulajdonképpen mindegy is, sokkal jobban örült a negyedikként érkező Nicolas Lunven (CGPI), aki ezzel a helyezéssel összetettben maga mögött tudta tartani Yann Elies-t (Generali) és így nyerte a versenyt.

 

 Még a verseny előtt

(fotó: lasolitaire.com)

 

 Az első 10 helyezett:

1.   Nicolas Lunven, CGPI
2.   Yann Elies, Generali
3.   Frederic Duthil, Bbox Bouygues Telecom
4.   Thierry Chabagny, Suzuki Automobiles
5.   Michel Desjoyeaux, Foncia
6.   Nicolas Troussel, Credit Mutuel De Bretagne
7.   Gildas Morvan, Cercle Vert
8.   Nicolas Berenger, Kone Elevators
9.   Erwan Tabarly, Athema
10. Charles Benac Caudrelier, Bostik

 

(forrás: ScuttleButt)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr963439365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása