Kilenc

2018.04.09. 11:53

A tavasz önmagában is csodálatos évszak, de számunkra még különlegesebb. 2009-ben(!!!) ugyanis egy átlagosnak nevezhető tavaszi napon indult útjára a blogunk. Méghozzá április 9-én. Ünneplünk tehát.

number-9-record.jpg

 Ahogy azt megszokhattátok, évfordulós bejegyzéseinkhez zenét ajánlunk, ezúttal erre esett a választásunk.

Rengeteg minden történt a nemzetközi vitorlás világban előző születésnapunk óta, a magunk szerény eszközeivel jóformán csak a felszínt kapargatjuk, amikor igyekszünk beszámolni az eseményekről. De szerencsére ebbe a háromszázhatvanöt napba is jutott emlékezetes cikk:

- beszámolhattunk például arról a történelmi pillanatról, amikor hat J jacht versenyzett egy pályán - ilyen korábban sosem fordult elő, pedig az osztály az 1920-as évek óta létezik.

- képes összefoglalót közöltünk a nyáron Bermudán lezajlott balettversenyről

- bepillantást nyújtottunk a Volvo Ocean Race húsz évvel ezelőtti mindennapjaiba

- megpróbáltunk belegondolni, mit érezhet az a szponzor, aki két versenyből kettőn is olyan lóra tesz, amelyik kiesik a regatta jó részéből

- hosszú kihagyás után újra írtunk a 18 lábas szkiffek Ausztrál Bajnokságáról - hiába, az a hajó nagyon menő!

Ha ennél részletesebben érdekel a múlt, a múltunk, használd a jobb oldali hasábban található címkefelhőt, aminek köszönhetően célirányosan kereshetsz. És egyébként is, olvass minket sokat, az segít fenntartani a lelkesedésünket - anélkül ugyanis nincs blog!

 

Kövess bennünket Facebook-on, akadnak finomságok, amiket csak ott jelenítünk meg! És van még Twitter-oldalunk is…

 

És akkor egy jó kis mozifilm, szintén a kilences szám jegyében, remek átverésekkel. Megtekintésre érdemes!

 

címlapképünk a cozyredrosie.wordpress.com oldalról származik

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr6013820226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása