Röviden: Berecz Zsombor ezüstérmet szerzett a tegnap véget ért Finn dingi Európa-bajnokságon. Hosszabban: újabb bizonyítékát kaptuk annak, hogy hosszú évek kemény és szisztematikus munkájával oda lehet érni a nemzetközi élvonalba, mi több, jó eredményt elérni. Olimpiai hajóosztályban. Az Olimpia évében. Az alábbiakban maga az érintett számol be arról, hogyan is zajlott az a pár nap, amire 12-én, szombaton került fel a korona.

zsombi_cserta.jpg

 

Első nap:

Második nap:

Harmadik nap:

Negyedik nap:

Ötödik nap (Hands in the air - "és holnap szétcsapom őket"):

Hatodik nap (boldogság és szeretet):

 

Zsombi felkészülését igen sokan segítik és támogatják különféle formában a kezdetek óta, ezúttal Kelemen Tamás edző kísérte.

Csókoltatjuk az index.hu szerkesztőségét, egyrészt örülünk, hogy a vitorlázás is helyet kap a sportrovatban, másrészt szeretnénk jelezni, hogy az nem finndingi hanem Finn dingi. :-)

fotók és videó: Cserta Gábor

cserta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr958473006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása