Két ember, egy hajó, három hónap - a Föld körül. Anna Corbella és Dee Caffari 2010-ben nekivágott, hogy első női párosként teljesítse a Barcelona World Race-t. Az odáig vezető útról és az átélt kalandokról dokumentumfilm készült, melyet 2012-ben egy időben mutattak be a Beverly Hills-i és a Malaga-i Filmfesztiválon.

  

anna_dee_challengeandadventurecom.jpg

 

A "stáb":

- Luis Goyanes: rendező és producer

- Anna Corbella: eredetileg állatorvos, ekkor készült első Földkerülésére. A dolog elég jól sült el, ugyanis jelenleg épp az aktuális Barcelona World Race-en vesz részt.

- Dee Caffari: eredetileg tanár, az első és eddig egyetlen nő, aki háromszor kerülte meg egyedül a Földet megállás nélkül (ebből egyszer a "rossz irányba"), jelenleg épp a Volvo Ocean Race-en erősíti a Team SCA női csapatot.

- és még sokan mások...

Előzetes:

   

    

És hogy miért jövünk egy majd' három éves filmmel? Nos, mert 2014 decembere óta elérhető iTunes-on!

 

Kövessetek minket a Facebook-on, akadnak finomságok, amiket csak ott jelenítünk meg! És van még Twitter oldalunk is...

   

fotó: challengeandadventure.com

forrás: filmcastentertainment.blogspot.com

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr407094583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása