Londonban tartott sajtótájékoztatóján a sorozat szervezői bemutatták a nyolc állandó résztvevőt (Tour Card Holder), akik mellé minden állomáson négy-négy kormányos csatlakozik, így helyszínenként tizenketten küzdenek majd a pontokért, a pénzért és persze a párosverseny világbajnoki címért.

 

wmrtskippers2014_600.jpg

   

 Segítség: linkjeink új ablakban nyílnak, így, ha rájuk kattintotok, nem veszítitek el a fonalat

 Az első hat arc szinte természetes:

- Taylor Canfield (ISV), USone Sailing Team. Tavaly a Chicago Match Cup győztese, világbajnoki címvédő. Csapata ugyanaz lesz, mint 2013-ban.

- Ian Williams (GBR), GAC Pindar. Négyszeres győztes, ha idén (vagy bármikor a jövőben) begyűjt egy ötödiket, ő lesz az első, akinek ez sikerül.

- Keith Swinton (AUS) Black Swan Racing: eddigi hat évéből 2012-ben futotta a legjobbat, negyedik lett a zárásban.

- Björn Hansen (SWE) Hansen Sailing Team: 2012-ben második, 2013-ban negyedik, idén egyébként a nyolcadik szezonjának vág neki.

- Mathieu Richard (FRA) LunaJets: tavaly a Korea Match Cup-on jutott neki dicsőség, az éves összesítést a hetedik helyen zárta, ez lesz a tizenegyedik szezonja a sorozatban.

- Phil Robertson (NZL) Waka Racing: 2012-ben és 2013-ban harmadik, hatodszorra vág bele a párosverseny világbajnokságba

- Francesco Bruni (ITA) Luna Rossa: Laser, 49er, Star, néhányszor WMRT-résztvevő (2013-ban az Argo Group Gold Cup-on épp Ben Ainslie-t győzte le a döntőben), a 34. America's Cup-on a Luna Rossa taktikusa. Részvételét abszolút a 35. AC-re való készüléssel indokolja.

- David Gilmour (AUS) Team Gilmour: a négyszeres világbajnok Peter Gilmour fia, 22 éves kora ellenére már többször indult a WMRT-n.

 Időpontok és helyszínek:

június 5-9.: Match Race Germany, Langenargen, Németország   
június 30. - július 5.: Stena Match Cup Sweden, Marstrand, Svédország
július 31. - augusztus 3.: Sopot Match Race, Sopot, Lengyelország
szeptember 17-21.: Chicago Match Cup, Chicago, USA    
október 21-26.: Argo Group Gold Cup, Hamilton, Bermuda    
november 25-29.: Monsoon Cup, Malajzia

          

 Kövessetek minket a Facebook-on, akadnak finomságaink, amiket csak ott jelenítünk meg! És van még Twitter oldalunk is...

          

 Promófilm:

  

     

 (forrás: wmrt.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr525855302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása