Nem tűnik soknak? Akkor gyorsan hozzátesszük, hogy mindezt Laser-ben kellett lenyomni.

  

OKI 24hr Race 2014_02.jpg   

 Múlt hétvégén került sor a Murray's Bay Sailing Club (NZL) hagyományos pénzgyűjtő akciójára, melynek során próbára tehették magukat az indulók. Ahogy a klub elnöke, Dave Gunn fogalmazott: itt nem lehet csak úgy elkavirnyálni, ráadásul idén kemény körülmények adódtak. Jók, de kemények.

          

Hajósoknak szóló hirdetmény: kövessetek minket a Facebook-on, akadnak finomságaink, amiket csak ott jelenítünk meg! És van még Twitter oldalunk is...

            

 118 körrel az Andy Maloney - Nicholas Heiner páros győzött, éppen csak elmaradva a fennálló 120 körös rekordtól (Chris Dickson). Maloney: tökéletes volt az időjárás. Egész éjszaka fújt a szél, sokat kellett lógni. Fizikailag nagyon leterhelt, de közben jól szórakoztunk.

 Heiner teljesítette az utolsó kört: egész frissnek érzem magam. Most eszem egy jót, rengeteget iszom, alszom egyet, aztán visszatérek a szokásos edzésmunkámhoz.

 

NicholasHeiner_AndyMaloney.JPG  

Alant balról Andy Maloney, jobbról Nicholas Heiner, középen a szponzor képviselője.  

OKI 24hr Race 2014_01.jpg  

 James Sandal, a szóló kategória (értitek? egyedül 24 óra!) győztese menet közben ette, amit a partról beadtak neki: azt hiszem, most egy hétig alszom majd. A térdeim és a kezeim fájnak egy kicsit, de legközelebb is jövök. Viszont rendesen fel kell készülni rá, az egyszer biztos: meleg ruha éjszakára és temérdek kaja.

OKI 24hr Race 2014_03.jpg   

 Az ifjúságiak között Trent Rippey és Cullen Le Roy diadalmaskodott, míg a nőknél a Sara Winther, Susannah Pyatt, Laura Lowther trió.

 Teljes eredménylista.

   

 (fotók: Murray's Bay Sailing Club)

 (forrás: Sail-World)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr395814886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása