Négy

2013.04.09. 17:19

 Felebarátaink!


Megértük ezt is. 2009. április 9-én született az első bejegyzésünk, így könnyen kiszámolható, hogy betöltöttük a negyedik életévünket. Óhatatlanul összegez ilyenkor az ember. Nos, nézzük, hiszen az előző számvetés óta történt egy s más.

A nagyobbak közül:

- Volvo Ocean Race (például az interjúsorozat a szkipperekkel)

- Olimpia (Napi beszámolók. Úgy, ahogy itthon valószínűleg senki más. Kemény két hét volt.)

- Vendée Globe (Sem a rajtnál, sem a célba érkezésekkor nem voltunk jelen a helyszínen, de igyekeztünk kihozni magunkból és a sajtóanyagokból, amit lehetett. Százöt emlékezetes nap.)

A "kisebbek" és állandóak közül:

 - World Match Racing Tour, mint a vitorlázás egyik csúcsa.

 - hol egy Sydney-Hobart, hol egy Middle Sea Race, hol egy rekord.

 Inkább meg sem próbáljuk a teljes felsorolást. Ha érdekel benneteket a múlt, a múltunk, használjátok a jobb oldali hasábban található címkefelhőt, aminek köszönhetően célirányosan kereshettek. És egyébként is, olvassatok minket sokat, az segít fenntartani a lelkesedésünket - anélkül ugyanis nincs blog!

 Majdnem napi szintű frissülésnek, hirtelen információközlésre ott a Facebook oldalunk, ahol például március elején szemet gyönyörködtettünk Carlo Borlenghi néhány képével, vagy épp befutót közvetítettük.

 És ott vagyunk a Twitteren is, ha esetleg valaki azt preferálja.

 Isten éltessen bennünket!

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr75213758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Professzore · http://ekonyvolvaso.blog.hu 2013.04.09. 20:10:12

Boldog születésnapot! :-) Még sokat!

isail · http://isail.blog.hu 2013.04.10. 16:48:46

@Professzore:

Köszönjük!
Ha ti vagytok/lesztek, akkor mi is!
süti beállítások módosítása