Tisztázandó az ETNZ és a Luna Rossa közötti együttműködés által felvetett kérdéseket.

 

 "A Zsűri döntése, melyet az AC06-os ügyben hozott (2011. december 18.) nyilvánvalóvá tette, hogy az Emirates Team New Zealand és a Luna Rossa nem tarthatja magát nyilvánosságra hozott programjához, ezzel ugyanis megsértenék a 34. AC Protocol-ját. Ez alátámasztja az Artemis Racing Protocol-értelmezését, valamint 2011. november 16-án beadott iratanyagát (Case AC07).

 Az ETNZ nyilatkozatai és a Zsűrihez 2011. november 26-án eljuttatott anyaga nyilvánvalóvá teszik, hogy:

A. az ETNZ együttműködési megállapodást kötött a Luna Rossa csapattal,

B. ez a  megállapodás közvetlen és közvetett segítséget ad a LR-nak, saját hajója építéséhez,

C. a megállapodás lehetővé teszi az ETNZ számára, hogy tervezési- és teljesítmény adatokat kapjon a LR-tól a "kéthajós tesztelés"-nek köszönhetően.

 A Zsűri döntése, melyet az AC06-os ügyben hozott, kijelenti, hogy ha két csapat között együttműködés jön létre, amely az A,B,C pontokat tartalmazza, az a Protocol 33.4-es szabályának megsértése.

 Az Artemis Racing ezzel megkapta a kérdésére a választ.

 Az Artemis Racing tudja, hogy az ETNZ és a Luna Rossa már túl van az A,B pontokon és tervezi végrehajtani a C-t. Az Artemis Racing egyúttal meg van győződve arról, hogy a két csapat a közeljövőben módosítja terveit, hogy ne sértse meg a Protocol-t."

 

2012. január 12.

 

 Az AC Zsűrijének döntései egyébként itt mind olvashatóak.

 

(forrás: ScuttleButt)

A bejegyzés trackback címe:

https://isail.blog.hu/api/trackback/id/tr893542862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása